Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Φοντανακια αβοκαντο - κακαο Νηστίσιμα και νόστιμα
Συνταγή :
- 200 γρ. αβοκάντο
- 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καρύδας ή μέλι
- 100γρ. βρώμη
- 80 γρ. βούτυρο καρύδας
- 1/2 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
- 30 γρ. κακάο
- Τριμμένοι ξηροί καρποί ή ινδοκάρυδο ή κακάο για την επικάλυψη
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μουλτι μέχρι να γίνουν μία λεία μους.
- Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει
- Φτιάχνουμε μπαλάκια και τα βουτάμε η σε ινδοκαρυδο ή τριμμένος ξηρούς καρπούς ή σε κακάο
- Τα αφήνουμε 8-10 ώρες στο ψυγείο ή το καλοκαίρι στην κατάψυξη.