Υλικά για 20 μερίδες των 40γρ.
100 γρ. Χοντροκομμένα καρύδια ή άλλο ξηρό καρπό
100γρ. Πολτοποιημένοι μουσκεμένοι χουρμάδες ή άλλο ξερό φρούτο
2 μεγάλες ώριμες μπανάνες πολτοποιημένες
2 κουταλίες ταχίνι- κακάο ή φυστοκοβουτυρο κακάο
1 κουτάλια φρέσκο βούτυρο λιωμένο
2 κουταλιές κακάο άγλυκο
1 κουταλία μέλι ή στέβια (όσο μια κουταλία ζάχαρη)
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
Πλάθουμε σε κορμό
Παγώνουμε για 3 ώρες σε κατάψυξη
Για το σερβίρισμα, αφήνουμε 5' σε θερμοκρασία δωματίου και σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα και 1 κουταλιά γιαούρτι