Υλικά:
1 φλιτζάνι λάδι καρύδας ελαφρώς ζεσταμένο
1/2 φλιτζάνι κακάο καλής ποιότητας
1/4 κουταλάκι του γλυκού ροζ θαλασσινό αλάτι ή ανθό αλατιού
3-4 κουταλάκια stevia
2 κουταλάκια εκχύλισμα καραμέλας
1 κουταλάκι ροζ αλάτι
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από το αλάτι) σε ένα μούλτι. Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψάκι, πασπαλίστε με το αλάτι και αφήστε την σοκολάτα να σκληρύνει. Σπάστε την σοκολάτα σε κομμάτια και διατηρήστε την στο ψυγείο.
Παίξτε με τα υλικά, αντικαθιστώντας την καραμέλα με εκχύλισμα βανίλιας, το αλάτι με πιπέρι, προσθέστε ξερά φρούτα ή ξηρούς καρπούς κλπ.
Nutrition Facts | |
---|---|
Servings 10.0 | |
Amount Per Serving | |
calories 246 | |
% Daily Value * | |
Total Fat 24 g | 36 % |
Saturated Fat 39 g | 196 % |
Monounsaturated Fat 3 g | |
Polyunsaturated Fat 0 g | |
Trans Fat 0 g | |
Cholesterol 0 mg | 0 % |
Sodium 8 mg | 0 % |
Potassium 0 mg | 0 % |
Total Carbohydrate 7 g | 2 % |
Dietary Fiber 3 g | 13 % |
Sugars 0 g | |
Protein 2 g | 5 % |
Vitamin A | 0 % |
Vitamin C | 2 % |
Calcium | 0 % |
Iron | 6 % |